teisipäev, 28. märts 2017

Tegemised märtsi viiendal nädalal

Märtsikuu viies nädal on peamiselt teatrinädal, sest 27. märts on teatripäev. Tuuleveski, Tuulekella, Tuulelohe ja Tuulelaeva rühmad peavad teatrinädalat. Lavastavad ise lastelugusid ja käivad teiste etendusi vaatamas. Lisaks sellele uurivad erinevaid teatritegemise viise, kes teatris töötavad,  käivad linnas vaatamas, kus teatrimajad asuvad, räägivad lasteaeda külstanud teatritest, proovivad ise erinevaid teatreid teha.Tuuleveski rühm lavastab loo„Kitsetall, kes oskab kümneni lugeda“. Tuulekell mängib „Mutionu pidu“, Tuulelohe kutsub vaatama etendust „Vares keedab hernesuppi“, Tuulelaeva rühma etendus on „Naeris“.
Tuuletroll, Tuulelipp ja Tuulepesa tegelevad tervise ja turvalisusega. Tuuletrolli põnnid uurivad tervislikku, kodust tehtud toitu, proovivad ise võileibu teha, loevad Köögiviljarocki luuletust ja mõistatavad mõistatusi.
Tuulelipu rühm uurib autosid, kellel on vilkurid ja millal nad neid kasutavad, tuletavad meelde fooitulesid ja turvalist liiklust tänaval.

Tuulepesa rühm uurib inimese keha nii väljast kui seestpoolt ja arutleb, mis võib mõjutada meie organite tegevust. Tähtsal kohal on sport.
Tuuletrolli nädalategevuskava näeb SIIT

IIT









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.